Tyngdtäcke för barn 2,6 kg

Ordinarie pris 2 300,00 kr

995,00 kr

Tyngdtäcke för barn 2,6 kg vid sömnsvårigheter, oro, ångest, ADHD, mm

Behandlingstäcke för barn med ca 2,6 kg tyngd som är konstruerat för att på ett naturligt sätt minska stress, ge avslappning och ökat välbefinnande.
Fack fyllda med hypoallergena, gift- och luktfria kristalliserade sandpellets (glaspärlor) ger ett ger ett jämt tryck som gör att täcket formas tätt intill kroppen för ett behagligt, omslutande tryck – liknande en varm kram. Vilket många upplever behagligare än traditionella bolltäcken och kedjetäcken.
Tyngdtäcket ger en fördelad tyngd mot kroppen och frisätter en rad kroppsegna hormoner som verkar ångestdämpande och lugnande. Blodtrycket sänks, andningen blir lugnare och detta gör en avsevärd skillnad på din sömnkvalitet.
Fodral i grå bomullssatin ger en sval och skön känsla mot huden (värde 339 kr) ingår och kan tvättas i maskin på 60 grader. För själva täcket rekommenderas kemtvätt eller endast vädring.
ELLER
  • Finns i lager
  • Leverans 2-5 dagar
  • Fri frakt över 500 kr
  • Varumärke :Ladida
  • Dela :  
Beskrivning

Detaljer

Behandlingstäcke för barn med ca 2,6 kg tyngd som är konstruerat för att på ett naturligt sätt minska stress, ge avslappning och ökat välbefinnande. Fack fyllda med hypoallergena, gift- och luktfria kristalliserade sandpellets (glaspärlor) ger ett ger ett jämt tryck som gör att täcket formas tätt intill kroppen för ett behagligt, omslutande tryck – liknande en varm kram. Vilket många upplever behagligare än traditionella bolltäcken och kedjetäcken. Tyngdtäcket ger en fördelad tyngd mot kroppen och frisätter en rad kroppsegna hormoner som verkar ångestdämpande och lugnande. Blodtrycket sänks, andningen blir lugnare och detta gör en avsevärd skillnad på din sömnkvalitet. Fodral i grå bomullssatin ger en sval och skön känsla mot huden (värde 339 kr) ingår och kan tvättas i maskin på 60 grader. För själva täcket rekommenderas kemtvätt eller endast vädring. Över 3 miljoner svenskar lider av dålig sömn till följd av oro, ångest, depression, demens, m.m. Tyngdtäcket ger ökad trygghet och bättre sömn. Att sova gott och vakna utvilad är ingen självklarhet. Miljoner svenskar lider någon gång av insomningsproblem och sömnrelaterad ångest. En bra present till dig eller nära och kära. Det tunga täcket hjälper nervsystemet att slappna av genom att simulera känslan av att hållas eller kramas och gör att du somnar snabbt och sover bättre. Mycket bra hjälpmedel vid bl.a.: Sömnproblem, Oro dag- och nattid, demens, Ångest, Anorexi/Bulimi, Autism, Aspergers syndrom, ADHD, Psykos, Psykisk ohälsa, Förvärvad hjärnskada, Neurologiska sjukdomar, m.m. Tyngdtäcket finns i flera olika storlekar och vikterna 2,6 kg, 5 kg, 7 kg, 10 kg och 12 kg. Vilken vikt är rätt för mig? Vilken vikt som är rätt för dig är individuellt, men en rekommendation är att täcket minst bör väga ca 10% av din kroppsvikt. Vi dig 14 dagars full retur- och bytesrätt då du har möjlighet att testa täcket. Du kan i lugn och ro prova hemma om du valt rätt vikt och det känns bra för övrigt. Vill du byta till en annan vikt så står vi även för returkostnaden. Väljer du att göra ett återköp inom 14 dagar får du pengarna tillbaka, men står själv för returkostnaden. Mått: ca 90×120 cm Vikt: 2,6 kg Mycket bra hjälpmedel vid exempelvis: Sömnsvårigheter Ångest/oro Psykisk ohälsa ADHD Autism OCD Ätstörningar Aspergers syndrom Neurologiska sjukdomar
Recensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Du recenserar: Tyngdtäcke för barn 2,6 kg

Liknande produkter

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.