Tricot-slen eko mörkgrå-Bärsjal

695,00 kr

Tricot-slen är en lång elastisk bärsjal i 100% ekologisk bomull. Den kan användas för nyfödda, ingen minsta vikt, och upp till 18 kg.

I Tricot-slen kan du bära barnet i flera positioner: liggandes i vagga, mage mot mage, vänd ut mot världen, på höften och på din rygg. Det fungerar även utmärkt att amma i Tricot-slen bärsjal.

Tricot-slen är mjuk och väldigt skön för att bära små barn. Samtidigt är tyget så stadigt att den fungerar även när barnet blir större och tyngre. Med Tricot-slen bärsjal fördelas vikten över hela din överkropp och dina höfter vilket göra att du kan bära ditt barn många timmar utan att det blir tungt. Barnet bärs på ett ergonomiskt bra sätt och kan därför bäras hela dagarna även när de är nyfödda.
ELLER
  • Finns i lager
  • Leverans 2-5 dagar
  • Fri frakt över 500 kr
  • Varumärke :Babylonia
  • Dela :  
Beskrivning

Detaljer

Tricot-slen är en lång elastisk bärsjal i 100% ekologisk bomull. Den kan användas för nyfödda, ingen minsta vikt, och upp till 18 kg. I Tricot-slen kan du bära barnet i flera positioner: liggandes i vagga, mage mot mage, vänd ut mot världen, på höften och på din rygg. Det fungerar även utmärkt att amma i Tricot-slen bärsjal. Tricot-slen är mjuk och väldigt skön för att bära små barn. Samtidigt är tyget så stadigt att den fungerar även när barnet blir större och tyngre. Med Tricot-slen bärsjal fördelas vikten över hela din överkropp och dina höfter vilket göra att du kan bära ditt barn många timmar utan att det blir tungt. Barnet bärs på ett ergonomiskt bra sätt och kan därför bäras hela dagarna även när de är nyfödda. Tricot-slen har långa avsmalnade ändar, vilket gör att sjalen blir väldigt smidig att knyta och knuten blir riktigt liten. Bärsjalen har en mittmarkering för att du enkelt ska veta var mitten är när du knyter. Tillverkare: Babylonia Material: 100% ekologisk, GOTS- och Öko-Tex 100 certifierad bomull. nstruktioner: tydliga knytinstruktioner på svenska ingår. Instruktioner online: http://babynord.se/baby-och-barn/babylonia/tricot-slen-organic, http://www.babylonia.eu/en/babylonia-baby-carriers/media-and-manuals.. Färg: mörkgrå
Recensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Du recenserar: Tricot-slen eko mörkgrå-Bärsjal

Liknande produkter

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.