Stall till hästar Schleich. Kids Globe. Skala 1:24.

649,00 kr

Häststall en härlig design i fina färger, hur fint som helst! Här har du ett häststall utöver det vanliga. Underbara färger i beige, rosa och lime grönt i en perfekt kombination. Mycket fin träkonstruktion från Kids Globe där hästar från Schleich passar perfekt. I stallet finns det 2 st. hästboxar där hästarna kan vila och äta. Varje hästbox har ett fint gallerfönster i trä. Stallet är av högsta kvalitet och har många fina detaljer. Skala 1:24. Längd: 50 cm.
ELLER
  • Finns i lager
  • Leverans 2-5 dagar
  • Fri frakt över 500 kr
  • Varumärke :Kids Globe
  • Dela :  
Beskrivning

Detaljer

Häststall Kids Globe med rosa tak, väggar i beige och fina fönster och dörrar i mjuk lime grön färg. Stallet är av toppkvalitet som allt annat från Kids Globe. Det finns två stycken rymliga hästboxar i stallet och ett större utrymme där man tex. kan förvara höbalar, foder och stallredskap. Varje stallfönster vid varje box kan öppnas och stängas.Sedan finns det även en entredörr på ena långsidan där man kan komma in i stallet med en leksaksfigur, som tex. en bonde eller ryttare schleich. Det finns även en fin träplatå utanför stallboxarna där man kan klappa och ge hästarna vatrten i en stallhink utifrån. Hästarna trivs även då de kan titta ut och se omgivningen.Taket kan öppnas på ena sidan till det stora utrymmet fö ratt enkelt kunna leka inuti stallbyggnaden. Det sitter även fönster runt om byggnaden så det blir ett fint ljusinsläpp. Vi erbjuder hästar, föl och andra tillbehör till stallet från Schleich. Helt enkelt, ett underbart "dockhus" för hästar och ryttare. Även vuxna köper stallet som en modell och samlarobjekt. Rek. ålder från: 3 år.
I byggnaden finns det olika avdelningar
- Stallbox: Det finns 2 st. hästboxar där hästarna kan äta och ligga och vila. Det är en vägg mellan boxarna som har ett trägaller som gör att hästarna kan se varandra genom boxarna, det är ju alltid trevligt med en kompis. - Foder: Man kan ge hästarna foder både utifrån och inifrån, tex. hö eller en hink med vatten. - Utrymme : Det större utrymme finns vid sidan av stallboxarna där man kan ha höbalar, hästfoder med mera.
Paketet innehåller
- Häststall med stallboxar: Stallet är i skala 1:24 med tak som kan öppnas för att kunna leka inuti stallet med hästar och figurer. Stallinredning med hästboxar med öppningsbara stallfönster och skjutdörrar invändigt. - Ingår ej : traktor, redskap, djur och andra tillbehör på bilderna. (finns att köpa till).
Funktioner
- Tak: Taket på häststallet kan öppnas på ena sidan, enligt bilderna. - Skalenlig: Byggnaden är tillverkad i skala 1:24 för att ge en verklighetstrogen känsla. - Dörrar : TVå öppningsbara dörrar finns i anslutning till det stora utrymmet. - Illustration : Verklighetstrogna ytterväggar som murbruk och betong. - Fönster: Det sitter öppningar och fönster runt om för bra ventilation och för en ljusare stallmiljö. - Montering: Stallet skruvas ihop för att få den bästa stabiliteten och hållbarheten.
Material
- Trä: Stallet är tillverkat av gediget trä och hårda MDF-träfiberplattor av högsta kvalitet. - Inredning: Inredningen och stallplatserna har solida väggar med gallerfönster i trä. - Ytterväggar: En "tapet/dekal" som liknar murbruk och betong.
Tillbehör som finns att köpa till
- Fordon: Olika typer av fordon och maskiner som tex Siku traktorer, . - Siku redskap: Olika typer av redskap som tex. fodermixvagn, . - Djur: Hästar och föl från tex. Kids Globe, Schleich eller liknande varumärken.
Storlek
- Skala: 1:24. - Längd : 50 cm. - Djup: 40 cm. - Höjd: 28 cm.
Recensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Du recenserar: Stall till hästar Schleich. Kids Globe. Skala 1:24.

Liknande produkter

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.