Sell At Barntema

Lång erfarenhet!
Vi som ligger bakom Barntema har lång erfarenhet av att sälja barn och babyprodukter på nätet. Vi vet att det är svårt, men vi vet också hur man gör det! Med Barntema vill vi hjälpa dig att sälja mer av dina produkter. Vi vill hjälpa dig att konkurrerar med det stora butikerna.

Det är enkelt!
Vi på Barntema har byggt upp ett system där det är enkelt för dig som butiksägare att lägga upp ditt sortiment. Barntema sköter sedan all marknadsföring och försäljning. Du får ett mail så snart någon av dina produkter har blivit sålda och då skickar du bara varorna till kunden.

Tillsammans blir vi stora!
Idag domineras barn- och babymarknaden av ett fåtal stora aktörer med väldigt mycket pengar i bakfickan. Detta gör det svårt för mindre butiker att synas, både i marknadsföringskanaler och på Google. Barntema blir med det samlade sortimentet från flertalet butiker en stor aktör som kan konkurrera och sticka ut i bruset. Låt oss därför tillsamman bli stora och öka vår försäljning.

Det är riskfritt!
Du betalar inget om du inte säljer! För dig som återförsäljare är det riskfritt och effektivt att sälja genom Barntema. Vi har inga startavgifter och inga fasta månads- eller serviceavgifter. Det enda du betalar är en försäljningsprovision på 5% av produktvärdet. En kostnad som säkert motsvaras av de du har för din egen betallösning idag!

Behåll din butik!
Självklart behåller du din nuvarande butik. Barntema kompletterar bara din nuvarande butik och du väljer själv vilket sortiment du vill sälja på Barntema.

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.