Varför sälja på Barntema

Lång erfarenhet!
Vi som ligger bakom Barntema har lång erfarenhet av att sälja barn och babyprodukter på nätet. Vi vet att det är svårt, men vi vet också hur man gör det! Med Barntema vill vi hjälpa dig att sälja mer av dina produkter. Vi vill hjälpa dig att konkurrerar med det stora butikerna.

Det är enkelt!
Vi på Barntema har byggt upp ett system där det är enkelt för dig som butiksägare att lägga upp ditt sortiment. Barntema sköter sedan all marknadsföring och försäljning. Du får ett mail så snart någon av dina produkter har blivit sålda och då skickar du bara varorna till kunden.

Tillsammans blir vi stora!
Idag domineras barn- och babymarknaden av ett fåtal stora aktörer med väldigt mycket pengar i bakfickan. Detta gör det svårt för mindre butiker att synas, både i marknadsföringskanaler och på Google. Barntema blir med det samlade sortimentet från flertalet butiker en stor aktör som kan konkurrera och sticka ut i bruset. Låt oss därför tillsamman bli stora och öka vår försäljning.

Det är riskfritt!
Du betalar inget om du inte säljer! För dig som återförsäljare är det riskfritt och effektivt att sälja genom Barntema. Vi har inga startavgifter och inga fasta månads- eller serviceavgifter. Det enda du betalar är en försäljningsprovision på 10% av produktvärdet. En kostnad som säkert är lägre än eller motsvaras av de kostnader som du idag har för din egen betallösning eller marknadsföring!

Behåll din butik!
Om du har en webbshop idag, så kan du självklart behålla denna. Barntema kompletterar bara din nuvarande webbshop och du väljer själv vilket sortiment du vill sälja på Barntema. Du behöver dock ingen webbshop alls för att sälja på barntema - du kan lika bra vara en fysisk butik, återförsäljare eller agent. Hör av dig så pratar vi gärna mer. 

Här nedan kan du ansöka - en ansökan är inte bindande utan den innebär endast att vi inleder en dialog. 

ANSÖK HÄR!

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.