• Denna produkt kräver att du specificerar ditt/dina önskemål

Personlig BABYFILT - Rosa

Ordinarie pris 844,00 kr

636,00 kr

En vacker filt med barnets namn är alltid uppskattat och personligt present. Barnets namn, födelsedag, vikt och längd stickas in i denna söta babyfilt. Babyfilten är stickad i finaste, mjuka 100 % ekologiska bomull. Kan tvättas om och om igen i 60 grader.

TILLVERKNINGSPROCESSEN:

Babyfilten stickas individuellt till barnet i ekologisk bomull på toppmoderna stickmaskiner. När filten är färdigstickad tvättas den och behandlas ekologiskt, så att den redan från början är mjuk och skön. Efter tvätt torkas babyfilten och kommer sedan till syateljén där kantbanden sys på. Till sist torkas babyfilten helt torr och packas i plastpåse.

Storlek: 70 x 100 cm. Material: 100% ekologisk bomull.

Maximalt antal tecken: 20

* Obligatoriska fält

Ordinarie pris 844,00 kr

636,00 kr

  • Beställningsvara
  • Leverans 10 dagar
  • Fri frakt över 500 kr
  • Dela :  
Beskrivning

Detaljer

En vacker filt med barnets namn är alltid uppskattat och personligt present. Det ska alltid kännas tryggt och säkert att handla hos oss därför vi lämnar 2 års garanti på filtar. Barnets namn, födelsedag, vikt och längd stickas in i denna söta babyfilt. Babyfilten är stickad i finaste, mjuka 100 % ekologiska bomull. Kan tvättas om och om igen i 60 grader. TILLVERKNINGSPROCESSEN: Babyfilten stickas individuellt till barnet i ekologisk bomull på toppmoderna stickmaskiner. När filten är färdigstickad tvättas den och behandlas ekologiskt, så att den redan från början är mjuk och skön. Efter tvätt torkas babyfilten och kommer sedan till syateljén där kantbanden sys på. Till sist torkas babyfilten helt torr och packas i plastpåse. Storlek: 70 x 100 cm. Material: 100% ekologisk bomull. Varan tillverkas efter din beställning.
Recensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Du recenserar: Personlig BABYFILT - Rosa

Liknande produkter

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.