• Denna produkt kräver att du specificerar ditt/dina önskemål

Babyboken - barnets första bok - pojke

229,00 kr

Barnets första bok för hemmets nya lille prins. Boken till och om den nyfödda pojken, med den allra första godnattsagan, där han går på ett spännande besök i Fantasins Kungarike och blir krönt som en riktig prins.

Alla uppgifter från födsel, som vikt, längd, klockslag, hår- och ögonfärg, första besökarna, namn på barnmorskan, sjukhus, barnets fullständiga namn och hemort, mammans och pappans namn samt en personlig hälsning och gåvodatum, ingår i boken. Ett varaktigt minne för barnet och föräldrarna.

Populär barnbok till dop och 1-års-dagen.

Barnets första bok är på 36 färgsidor. Alla mina barnböcker har hårda pärmar med plastlaminat som tål barnhantering och gör dem lätta att torka av. Format 17,5 x 21 cm.

Maximalt antal tecken: 150

* Obligatoriska fält

229,00 kr
  • Finns i lager
  • Leverans 2-5 dagar
  • Fri frakt över 500 kr
  • Varumärke :Se beskrivning
  • Dela :  
Beskrivning

Detaljer

Barnets första bok för hemmets nya lille prins. Boken till och om den nyfödda pojken, med den allra första godnattsagan, där han går på ett spännande besök i Fantasins Kungarike och blir krönt som en riktig prins. Alla uppgifter från födsel, som vikt, längd, klockslag, hår- och ögonfärg, första besökarna, namn på barnmorskan, sjukhus, barnets fullständiga namn och hemort, mammans och pappans namn samt en personlig hälsning och gåvodatum, ingår i boken. Ett varaktigt minne för barnet och föräldrarna. Populär barnbok till dop och 1-års-dagen. Barnets första bok är på 36 färgsidor. Alla mina barnböcker har hårda pärmar med plastlaminat som tål barnhantering och gör dem lätta att torka av. Format 17,5 x 21 cm.
Recensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Du recenserar: Babyboken - barnets första bok - pojke

Liknande produkter

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.