Nu är jag storebror - en fyll i bok om att få syskon

275,00 kr

Att få tillskott i familjen är en stor händelse för både barn och vuxna.
De flesta föräldrar förbereder sitt stora barn genom att prata och läsa sagor om att bli storebror, och nu finns ytterligare en sätt att vänta tillsammans på en ny familjemedlem.

Nu är jag storebror låter hela familjen fantisera om och förbereda för barnet som ska komma, men sätter storasyskonets tankar och känslor i centrum. Hur kommer lillasyster eller lillebror att se ut? Vad kan och vill det stora barnet hjälpa till med, och hur ser vardagen ut när vi väntar?
  • Finns i lager
  • Leverans 2-5 dagar
  • Fri frakt över 500 kr
  • Varumärke :Glimra Förlag
  • Dela :  
Beskrivning

Detaljer

Att få tillskott i familjen är en stor händelse för både barn och vuxna. De flesta föräldrar förbereder sitt stora barn genom att prata och läsa sagor om att bli storebror, och nu finns ytterligare en sätt att vänta tillsammans på en ny familjemedlem. Nu är jag storebror låter hela familjen fantisera om och förbereda för barnet som ska komma, men sätter storasyskonets tankar och känslor i centrum. Hur kommer lillasyster eller lillebror att se ut? Vad kan och vill det stora barnet hjälpa till med, och hur ser vardagen ut när vi väntar? Boken passar barn i alla åldrar. Titel: Nu är jag storebror Text: Hanna Bühlmann & Jenny Ekman Form: Cecilia Broberg Format: 22 x 24 cm Antal sidor: 60 Hårdpärm, spiralbunden
Recensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Du recenserar: Nu är jag storebror - en fyll i bok om att få syskon

Liknande produkter

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.