Mitt barnbarn och jag - en fyll i bok om livets efterrätt

275,00 kr

Barnbarnen tar allt större plats i sina far- och morföräldrars liv, och relationerna är ofta starka och med helt egna villkor.
I boken Mitt barnbarn och jag kan du skriva om er speciella relation:
Vad ni tycker om att göra tillsammans, era favoritplatser och favoritlekar, era likheter och olikheter. Dessutom får du hjälp att skriva små korta minnen från din egen uppväxt, och från ditt barnbarns förälders uppväxt. Boken blir en spännande skattkista med berättelser om tre generationer.

Mitt barnbarn och jag är rikt illustrerad och inbunden med spiral dold under en rundad tygrygg, och är tryckt på miljömärkt papper.
  • Finns i lager
  • Leverans 2-5 dagar
  • Fri frakt över 500 kr
  • Varumärke :Glimra Förlag
  • Dela :  
Beskrivning

Detaljer

Barnbarnen tar allt större plats i sina far- och morföräldrars liv, och relationerna är ofta starka och med helt egna villkor. I boken Mitt barnbarn och jag kan du skriva om er speciella relation: Vad ni tycker om att göra tillsammans, era favoritplatser och favoritlekar, era likheter och olikheter. Dessutom får du hjälp att skriva små korta minnen från din egen uppväxt, och från ditt barnbarns förälders uppväxt. Boken blir en spännande skattkista med berättelser om tre generationer. Mitt barnbarn och jag är rikt illustrerad och inbunden med spiral dold under en rundad tygrygg, och är tryckt på miljömärkt papper. Text: Hanna Bühlmann & Jenny Ekman Form: Cecilia Broberg Format: 22 x 24 cm Antal sidor: 60
Recensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Du recenserar: Mitt barnbarn och jag - en fyll i bok om livets efterrätt

Liknande produkter

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.