Paketerbjudande! Babysitter och Babygym Pink Flower

Ordinarie pris 1 193,00 kr

689,00 kr

Babygym Pink Flower Music Party


Underhållande babygym! Presentera ditt barn för den musikaliska blomman med vänner. Med detta babygym väntar mycket lek, skratt och glada överraskningar. Ett mjukt och mysigt babygym i härliga färgkombinationer, aktiverar ditt barn genom dess medföljande säkra och pedagogiska leksaker som även stimulerar barnets koordination och rörelseförmåga. Babygymmet är utformat för både rygg- och magläge. Fri från kemikalier så som Ftalater (i mjuk plast) och bisfenoler (hårdplastkemikalie)


Babysitter Pink Dolphin Bouncer


En härlig babysitter för både lek och vila. Babysittern har avtagbar aktivitetsbåge med tillhörande leksaker som aktiverar och stimulerar barnets koordination och rörelseförmåga. Babysitterns ryggstöd är fällbart och kan justeras i flera lägen. Separata strömbrytare för melodier och vibrationer, vilket lugnar barnet lika bra som en åktur i bilen och kan minska känningar av kolik. Mjuk gungande rörelse som aktiveras av barnets egna rörelser. Avtagbar och tvättbar klädsel. Lämplig för nyfödda barn upp till 6 månader eller 9 kg. 


Se mer under beskrivning nedan: 

  • Finns i lager
  • Leverans 2-5 dagar
  • Fri frakt över 500 kr
  • Varumärke :Ladida
  • Dela :  
Beskrivning

Detaljer

Babygym Pink Flower Music Party Underhållande babygym! Presentera ditt barn för den musikaliska blomman med vänner. Med detta babygym väntar mycket lek, skratt och glada överraskningar. Ett mjukt och mysigt babygym i härliga färgkombinationer, aktiverar ditt barn genom dess medföljande säkra och pedagogiska leksaker som även stimulerar barnets koordination och rörelseförmåga. Babygymmet är utformat för både rygg- och magläge. Fri från kemikalier så som Ftalater (i mjuk plast) och bisfenoler (hårdplastkemikalie) Tillverkad av ny råvara Ej återvunnen plast eller textil Mjuk och charmig blomma som spelar melodier Fem olika roliga leksaker medföljer Mjuk vadderad matta som kan tvättas i maskin Mått ca. 85x85x50 cm Babysitter Pink Dolphin Bouncer En härlig babysitter för både lek och vila. Babysittern har avtagbar aktivitetsbåge med tillhörande leksaker som aktiverar och stimulerar barnets koordination och rörelseförmåga. Babysitterns ryggstöd är fällbart och kan justeras i flera lägen. Separata strömbrytare för melodier och vibrationer, vilket lugnar barnet lika bra som en åktur i bilen och kan minska känningar av kolik. Mjuk gungande rörelse som aktiveras av barnets egna rörelser. Avtagbar och tvättbar klädsel. Lämplig för nyfödda barn upp till 6 månader eller 9 kg. Babysitterns vibrationsenhet drivs av vanliga standardbatterier (ingår ej). Fri från kemikalier så som Ftalater (i mjuk plast) och bisfenoler (hårdplastkemikalie) ?Tillverkad av ny råvara ? Ej återvunnen plast eller textil Mjuka lugnande vibrationer och melodier i slinga med separata strömbrytare Stimulerar barnets motorik och balans Barnets egna rörelser sätter babysittern i gungning Aktivitetsbåge med 3 leksaker som bl.a. stimulerar känsel och hörsel Vaggformat säte för ideal komfort Stöd för huvud, nacke och rygg 3-punktssele för god säkerhet Avtagbart tyg som tål maskintvätt CE-märkt och godkänt enligt EN12790.

Recensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Du recenserar: Paketerbjudande! Babysitter och Babygym Pink Flower

Liknande produkter

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.