Om BarntemaTM 

Barntema består av ett nätverk av många olika butiker. Hos oss säljer Anna, Åsa, Richard och många andra småföretagare sina produkter. Vår målsättning är att hjälpa dessa eldsjälar så att deras företag, som ofta har en lokal anknytning, får lov att finnas kvar trots en tuff konkurrens.

När du beställer på Barntema så skickas din beställning vidare till en butik som tillsammans med oss kämpar för att ta mark från de stora jättarna. Barntema vill behålla det personliga och vi hoppas att även du vill hjälpa oss att stötta Anna, Åsa, Richard och alla våra andra företagare som finns hos oss.

”För Barntema är det viktigt att hjälpa alla de som kämpar med sina företag ute i landet. För många är det tufft och många mindre butiker får slå igen till förmån för de stora kedjorna. Vi vill hjälpa de små att få fler beställningar och på så sätt säkra deras framtid.”

-               Jonny Rosengren, CEO på Barntema

Hur det hela började

Under 2015 träffades några vänner för det årliga julbaket tillsammans med barnen. Under ett samtal konstaterade vi hur tråkigt det var att allt fler mindre och personliga butiker fick slå igen. Då många av oss driver eget företag så vet vi hur tufft det är när stora och starka företag kommer med stora budgetar och kör över oss mindre och hårt kämpande företagare.

Samtalet mynnade ut i att vi bestämde oss för att underlätta för de små e-handlarna att bli större och för att hjälpa de lokala butikerna att komma igång med e-handel. Med en e-handel kan de lokala butikerna, som oftast inte har kunskapen om hur de säljer på nätet, få hjälp att nå en bredare målgrupp. Lokala butiker kan nu använda Barntema som sin e-handel och de slipper därför själv att lära sig allt om internet och sociala medier. De kan fokusera på sin butik och se till att den finns kvar långt framöver.

Resan från samtal till verklighet tog tid och först i maj månad 2016 kunde vi slå upp portarna för vår webbshop Barntema.se. Konceptet togs väl emot och redan under det första halvåret hade cirka 35 butiker valt att ansluta sig till Barntema. Det gemensamma för alla butiker som idag finns på Barntema är att de drivs av personer som brinner för att skaffa fram de absolut finaste produkterna till Sveriges alla fina barn. Butikerna hos oss finns på olika orter i hela landet, men de kämpar alla hårt mot de stora kapitalstarka kedjorna. Vår tro, tillsammans med de butiker som säljer hos oss, är att vi små är starkare tillsammans!    

Vår målsättning

Barntema vill behålla det personliga och det lokala. Vår målsättning är att Anna, Åsa, Richard och alla andra fina personer som finns hos oss, ska få fortsätta att driva sina företag. Du som kund kan vara med och stötta alla Sveriges småbutiker genom att handla hos oss på Barntema. Vår uppgift är att förse landets mindre butiker med fler beställningar och vi hoppas att vår familj växer sig allt större med åren. 

Här kan du läsa mer om hur det rent praktiskt fungerar att sälja på Barntema.

Vad kan du köpa på BarntemaTM?

På BarntemaTM kan du köpa barnvagnar, bilstolar, barnkläder, babykläder, leksaker, gravidkuddar och flera andra barnting som är användbara till barn. Vi säljer med andra ord allt till barn och baby.

Till alla kunder säger vi ett stort tack och önskar er varmt välkomna till vårt BarnvaruhusTM.  

Jonny
Grundare av Barntema

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.