Nissebrev Julkalender (PDF)

59,00 kr

Nissebrev Julkalender är för dig som vill ha en annorlunda, personlig och rolig adventskalender till ditt barn. Eller för att du helt enkelt inte orkar/vill köpa 24 stycken små presenter...


Nisse flyttar in till dig den 1 december och skriver ett brev varje dag som innehåller bus, uppdrag och charmig text. Passar från 3 år.


Alla brev är i A5-format (2st / A4) och skickas som PDF på mail till den e-postadress du anger vid betalningen. 

* Obligatoriska fält

59,00 kr
  • Finns i lager
  • Leverans 2-5 dagar
  • Fri frakt över 500 kr
  • Varumärke :Se beskrivning
  • Dela :  
Beskrivning

Detaljer

Nissebrev Julkalender är för dig som vill ha en annorlunda, personlig och rolig adventskalender till ditt barn. Eller för att du helt enkelt inte orkar/vill köpa 24 stycken små presenter... Jag skrev dessa Nissebrev till min 3-åriga son och det blev en succé! Han älskade att läsa om sin lilla Nisse som flyttade in till oss och han tyckte det var roligt att även få lära känna Nisses vänner Skåpsknyttan, Silverhumpar och Myrmankar. Det är 24 brev som innehåller bus och charmig text. Två extra brev är tomma så du själv kan skriva brev om det skulle behövas. Alla brev är i A5-format (2st / A4) och skickas som PDF på mail. Du kommer få med tips till varje brev för att göra Nissebreven extra magiska, exempel: Brev 2: Lägg några avbrutna tändstickor vid adventsljuset. Gör en säng av strumpor åt Nissen, låt barnet få leta efter sängplatsen. Brev 13: Lussebulle till frukost? Häll ut mjöl på köksbänken och gör små fotspår i mjölet. Lägg ut bröd eller fågelfrö till fåglarna. 

Recensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Du recenserar: Nissebrev Julkalender (PDF)

Liknande produkter

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.