Vad kommer du minnas av din graviditet?

En graviditet är en upplevelse värd att minnas, att tittas tillbaka på och att dela. ”Min graviditet – en veckodagbok” är en kombinerad faktabok och dagbok. 

Tanken med denna bok är att du ska kunna fylla i hur just din graviditet såg ut. Varje vecka kan du läsa om vad som faktiskt händer inne i magen, men också fylla på med dina egna ord. Du kan svara på frågor, kryssa i hur du mår och fritt skriva hur du känner och vad du tänker just i varje aktuell vecka.

Boken har även avsnitt om kost, ultraljud, barnmorskebesök, babyshower, förlossning och mycket mer. I alla delar kan du fylla i och svara på frågor om just din graviditet. Klistra gärna in bilder, skriv fritt eller använd bokens färdiga checklistor.

Du kan börja använda boken när som helst under graviditeten. Vill du inte skriva själv så kan du endast läsa de detaljrika beskrivningarna av barnets utveckling och råd och tips om graviditet och förlossning. Boken är gjord för att både passa dig som bara vill skriva lite grann och samtidigt ge utrymme för dig som älskar att skriva.

Boken köper du i bokhandeln eller på Adlibris.

min graviditet en veckodagbok