Leveransinformation

Leverans

Produkter som ligger ute till försäljning på Barntema ska skickas från varulagret inom 24 timmar under helgfria vardagar. Detta betyder att du ska ha produkterna inom 3-5 dagar. Ett fåtal produkter på Barntema är beställningsvaror, vilket främst är barnvagnar och bilbarnstolar. Dessa varor har då avvikande leveranstid, vilket då tydligt framgår av produktbeskrivningen. Produkterna ska skickas med någon av Barntemas godkända speditörer, som är Posten, DHL, Schenker, UPS, DSV och Bring.

Betalning

Barntemas priser och avgifter som anges på Barntema.se är inklusive mervärdeskatt om inte annat särskilt anges. Priser anges i svenska kronor. Priserna inkluderar inte fraktavgifter, som utgår med 39 kronor för beställningar under 500 kronor. Vi tar ingen avgift för faktura, Swish eller kort.

På Barntema kan du betala mot faktura, delbetalning,  Swish samt med VISA eller Mastercard. För våra betallösningar använder vi Resurs Bank, som alla är ett svenskt betalningsföretag. Villkor för respektive betalsätt hittar du i våra Allmänna villkor samt i kassan. 

Mer om Barntema

Barntema arbetar inte med eget lager utan har knutit till sig enskilda Samarbetspartners i Sverige som lagerhåller Produkterna. Enligt det avtal som ingås mellan Samarbetspartners och Barntema förpliktas Samarbetspartnern att för Barntema reservera och ”öronmärka” de Produkter som säljs på Barntema.se. Din beställning skickas från respektive Samarbetspartners egna lagerlokaler efter att Barntema har bekräftat köpet genom en orderbekräftelse till dig som kund. Har du som kund beställt Produkter som kommer från olika Samarbetspartner kan Produkterna komma att skickas till dig i olika försändelser och med olika speditörer.

Börja shoppa: Barnkläder, leksaker, barnvagnar, bilbarnstolar, gravidprylar, namntavlor, gravidkuddar och mycket mer.

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.