Leksaker

Leksaker hos Barntema. Vi har leksaker från flera olika butiker på ett och samma ställe. Leksakerna skickas inom 24 timmar (vardagar) och för att göra det enkelt för dig så betalar du aldrig mer än en frakt och du slipper att stå i kö. När du köper leksaker hos Barntema så har du dem alltid inom 3-5 dagar.

 

Våra kategorier

I huvudmenyn ovan hittar du leksaker för alla smaker. Titta gärna igenom våra leksakskategorier för att se om du hittar något du gillar. Ibland kan det vara svårt att hitta det man söker genom att söka – att slösurfa och spana in leksaker kan vara roligare och mer inspirerande. Se gärna produkterna av trä i kategorin träleksaker eller de gjorda av återvunnet material.

 

Leksaker är roliga presenter

Hos oss hittar du leksaker för barn i alla åldrar. Ska du handla leksaker i present till någon så kan du enkelt filtrera på ålder i huvudmenyn. Då hittar du garanterat någon leksak som passar barnet du vill glädja. Vill du hellre titta runt så rekommenderar vi att du tittar runt genom att navigera genom subkategorierna i huvudmenyn – då missar du inte några leksaker.

 

Leksaker för de minsta

För de minsta barnen så har vi en egen kategori som heter babyleksaker. Detta är leksaker som hjälper barnet att stimulera sina olika sinne. De är ofta enkla, färgglada och framförallt säkra leksaker. Du hittar även babygym, babysitter och andra saker som du behöver till de minsta barnen.

 

Se gärna vårt sortiment av presenter för nyfödda.

LÄSTIPS FRÅN BARNTEMA MAGASIN

24 roliga babyfakta

Varför skrattar och ler bebisar?

Aktivitetstips i Sverige 

Pedagogisk leksak, vad är det?

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.