Ladida Gåvagn Lion Entertainer Walker

Ordinarie pris 1 169,00 kr

799,00 kr

Ladida Gåstol och Gåvagn Lion Entertainer Walker 4-in-1 är fyra produkter i en och följer ditt barns utveckling från 3 månader upp till 3 år. Tvättbart tygsäte med ryggstöd som hjälper mindre barn att sitta upprätt och leka. Avtagbar aktivitetspanel som enkelt förvandlas till en praktisk och rolig matbricka.

ELLER
  • Finns i lager
  • Leverans 2-5 dagar
  • Fri frakt över 500 kr
  • Varumärke :Ladida
  • Dela :  
Beskrivning

Detaljer

Ladida Gåstol och Gåvagn Lion Entertainer Walker 4-in-1 är fyra produkter i en och följer ditt barns utveckling från 3 månader upp till 3 år. 

Tvättbart tygsäte med ryggstöd som hjälper mindre barn att sitta upprätt och leka. Avtagbar aktivitetspanel som enkelt förvandlas till en praktisk och rolig matbricka. Bred och stabil bas med låg vikt. När barnet växer förvandlas sittdelen med aktivitetspanel till ett aktivitetsbord där barnet kan sitta och leka självständigt. Aktiviteter med färger och former som uppmuntrar till lärande och motorisk utveckling.  När barnet är redo att gå är lejonet redo att rulla! Fyra robusta hjul och ett stadigt handtag hjälper barnet att ta sina första steg. Ihopfällbar konstruktion för platsbesparande lagring och transport.

3-9 månader fungerar Lion Entertainer Walker som ett underhållande lekbord med många roliga aktiviteter. Vid 6-18 månaders ålder kan barnet sitta självständigt och leka eller äta vid bordets matbricka. När barnet är redo på sina första steg vid 9-36 månaders ålder blir Lion Entertainer Walker en funktionell gåstol och gåvagn.

Recensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Du recenserar: Ladida Gåvagn Lion Entertainer Walker

Liknande produkter

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.