Izusa Jacket Navy

Ordinarie pris 799,00 kr

559,00 kr

En fodrad barnjacka i polyamidväv, storlek 80-140 med reflexer på ärmar, huva och rygg. Jackan har fickor och blixtlås med slejf på fronten. Vidden kan justeras i ärmsluten och nedkanten, samt kan förlängas i ärmarna "Extend size". Materialet är vatten- och vindtätt. Vattenavvisningen är PFC-fri.

Fabric:
100% Polyamide Weave, Coating, PFC free WR Finish
Waterproof:
100%
5 000 mm, ISO 811:1981, all seams taped.
Windproof:
100%
Warmth:
55%
Breathability:
20%
4000 g/m²/24 h, ASTM E-96 BW STANDARD.
Functions:
2-delad konstruktion.
En overall designad i två delar som sitter ihop överlappande i midjan. Genom denna konstruktion får du två sammansatta delar som anpassar sig till kroppens rörelse, samtidigt som du får det skydd och smidighet att ta av/på som en overall ger.
Justerbart ärmslut.
För att bibehålla värmen i ett ytterplagg används justerbart ärmslut, som lätt kan spännas åt och släppas lös.
Justerbar nederkant.
Den justerbara nederkanten hjälper dig att justera plagget och behålla värmen.
Justerbar huva.
Huvans storlek är justerbar.
Hakskydd.
Detta är ett skydd som hindrar att dragkedjan skaver mot huden på hakan.
Extend size
Plagget är konstruerat så att storleken kan ökas vid behov. Det finns en söm på insidan av plagget som kan sprättas bort, när detta är gjort motsvarar ökningen en storlek. Men den här funktionen kan plagget växa med ditt barn.
Fångremsögla
Denna slinga hjälper dig att enkelt skydda alla Didriksons handskar som har en säkerhetssträng på armen.
Elastiska muddar på insidan ärmslut
Elastiska ärmslut inuti jackan för att stänga ute oönskad kyla
Stormlås.
Ett stormlås som skyddar mot de yttre elementen.
Reflekterande
Täckt blixtlås

Material: 100% Polyester, fri från PFC
Storlekar: 80-130 (OBS! Plagget är stor i storlek)

Ordinarie pris 799,00 kr

559,00 kr

Beskrivning

Detaljer

En fodrad barnjacka i polyamidväv, storlek 80-140 med reflexer på ärmar, huva och rygg. Jackan har fickor och blixtlås med slejf på fronten. Vidden kan justeras i ärmsluten och nedkanten, samt kan förlängas i ärmarna "Extend size". Materialet är vatten- och vindtätt. Vattenavvisningen är PFC-fri. Fabric: 100% Polyamide Weave, Coating, PFC free WR Finish Waterproof: 100% 5 000 mm, ISO 811:1981, all seams taped. Windproof: 100% Warmth: 55% Breathability: 20% 4000 g/m²/24 h, ASTM E-96 BW STANDARD. Functions: 2-delad konstruktion. En overall designad i två delar som sitter ihop överlappande i midjan. Genom denna konstruktion får du två sammansatta delar som anpassar sig till kroppens rörelse, samtidigt som du får det skydd och smidighet att ta av/på som en overall ger. Justerbart ärmslut. För att bibehålla värmen i ett ytterplagg används justerbart ärmslut, som lätt kan spännas åt och släppas lös. Justerbar nederkant. Den justerbara nederkanten hjälper dig att justera plagget och behålla värmen. Justerbar huva. Huvans storlek är justerbar. Hakskydd. Detta är ett skydd som hindrar att dragkedjan skaver mot huden på hakan. Extend size Plagget är konstruerat så att storleken kan ökas vid behov. Det finns en söm på insidan av plagget som kan sprättas bort, när detta är gjort motsvarar ökningen en storlek. Men den här funktionen kan plagget växa med ditt barn. Fångremsögla Denna slinga hjälper dig att enkelt skydda alla Didriksons handskar som har en säkerhetssträng på armen. Elastiska muddar på insidan ärmslut Elastiska ärmslut inuti jackan för att stänga ute oönskad kyla Stormlås. Ett stormlås som skyddar mot de yttre elementen. Reflekterande Täckt blixtlås Material: 100% Polyester, fri från PFC Storlekar: 80-130 (OBS! Plagget är stor i storlek)
Recensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Du recenserar: Izusa Jacket Navy

Liknande produkter

Populära produkter

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.