Hur fungerar Barntema?

Barntema - Sveriges Barnvaruhus Online

Barntema är en marknadsplats som samlar flera olika butiker på ett och samma ställe. Du köper och betalar allt på Barntema.se och betalar aldrig mer än en fraktkostnad (och fri frakt över 500 kr). Se det som ett stort köpcentrum med barn- och babyartiklar men med bara en kassa. Vi på Barntema säkerställer efter din beställning att vardera butik skickar hem produkterna till dig utan extra kostnad.

Vår affärsidé

Både online och i den fysiska världen finns det hundratals små och medelstora, mysiga och unika, butiker som kan vara svårta att hitta. Genom att samla så många av dessa butiker som möjligt tror vi att Barntema kan hjälpa dig som kund att hitta det lilla extra. Och inte nog med det! Genom att handla genom Barntema stöttar du svenska småföretagare och bidrar till att butiker på landsbyggd och i mindre orter kan finnas kvar. På samma sätt stöttar du mindre e-handlare som inte har kunskap eller resurser att ta plats på google jämte storföretagen. På Barntema blir små butiker Stora.   

Vår målsättning är att göra det enklare för dig som kund samtidigt som vi hjälper små och mindre företag att nå ut och säkra sin framtid. På Barntema hittar du produkter från flera olika butiker, som du enkelt beställer ifrån genom Barntema.

Varmt välkommen --> börja shoppa nu.

Hur fungerar det?

Det ska vara enkelt att handla från många butiker. Såhär fungerar det att handla på Barntema:

1. Lägg de produkter du är intresserad av i varukorgen. 

2. Gå till kassan genom att trycka på kundvagnen överst på sidan. 

3. Betala via faktura, kort eller bank direkt på Barntema. 

4. Efter du betalt får respektive butik som sålt en produkt till dig ett besked om att de ska levererar produkten hem till dig. 

5. Barntema löser all kontakt och betalning till de enskilda butikerna, vilket gör att du tryggt kan handla från flera butiker på ett ställe. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor (kontakta oss här). 

Vad kan du köpa på Barntema?

Barntema har inget eget lager utan låter varje enskild butik som finns på Barntema lägga upp de produkter som de önskar sälja. Detta gör att Barntema får ett unikt och brett sortiment. Vi säljer idag saker som: Barnvagnar, Bilbarnstolar, Leksaker, Babyleksaker såsom babysitter och babygym, samt barnkläder, babykläder och gravidprylar

Vilken är din favoritbutik? 

Har du en favoritbutik som du tycker ska finnas på Barntema? Då får du gärna tipsa dem om oss. Alla som säljer barnprodukter (fysiska butiker, e-handlare eller leverantörer) är välkomna att kontakta oss för ett samarbete.

Barntema - Sveriges Barnvaruhus Online 

 

Börja shoppa: Barnkläderleksakerbarnvagnarbilbarnstolargravidprylarnamntavlorgravidkuddar och mycket mer.

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.