Gravidkudde Jersey Duo, Ceba Baby - Circles Pink

Ordinarie pris 999,00 kr

599,00 kr

Mjuk, stor och härligt gravidkudde (snoogle pillow), som underlättar att få en god natts sömn.

Mjuk, stor och härligt gravidkudde (snoogle pillow), som underlättar att få en god natts sömn. Ger perfekt stöd. Kan även användas som amningskudde. Lätt att forma efter eget behov.

Tillverkad av Öko-tex material, denna gravidkudde är 100% säker att använda för bebisar som har någon form av allergi. Överdraget är avtagbar och kan tvättas i 40 grader.

Gravidkudden Duo från Ceba Baby innehåller små EPS kulor med en diameter på 0,5 - 1,5 mm som gör att kudden kan användas mycket och länge utan att bli sliten. Både bebisen och du får bra stöd och komfort.

Material: 100% bomull (Oeko-Tex® standard 100)

Mått: 300 x 30 cm
  • Finns i lager
  • Leverans 2-5 dagar
  • Fri frakt över 500 kr
  • Varumärke :Ceba Baby
  • Dela :  
Beskrivning

Detaljer

Mjuk, stor och härligt gravidkudde (snoogle pillow), som underlättar att få en god natts sömn. Mjuk, stor och härligt gravidkudde (snoogle pillow), som underlättar att få en god natts sömn. Ger perfekt stöd. Kan även användas som amningskudde. Lätt att forma efter eget behov. Tillverkad av Öko-tex material, denna gravidkudde är 100% säker att använda för bebisar som har någon form av allergi. Överdraget är avtagbar och kan tvättas i 40 grader. Gravidkudden Duo från Ceba Baby innehåller små EPS kulor med en diameter på 0,5 - 1,5 mm som gör att kudden kan användas mycket och länge utan att bli sliten. Både bebisen och du får bra stöd och komfort. Material: 100% bomull (Oeko-Tex® standard 100) Mått: 300 x 30 cm Tillverkad i Polen.
Recensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Du recenserar: Gravidkudde Jersey Duo, Ceba Baby - Circles Pink

Liknande produkter

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.