Startpaket

Gör det enkelt och smidigt att handla när du väntar barn genom att köpa färdig paket med alla produkter du behöver till bebisen, till sovplatsen eller vid amning. Alla paket över 800 kronor skickas alltid fraktfritt!

 

Läs mer om de olika Statkit vi erbjuder.

 

Rutnät Lista

Fallande ordning
Filter

5 artiklar

 1. Stora Babykittet

  Ordinarie pris 2 550,00 kr

  1 995,00 kr

  Babykittet gör att du som förälder kan känna dig lugn och trygg med att ha de allra nödvändigaste produkterna hemma när bebisen kommer. Stora Babykittet består av produkter av hög kvalitet och till ett bra pris. Innehållet ska ses som en bas och passar alla barn, oavsett var det är för liten personlighet.

  För mer information om vad Stora Babykittet innehåller, se beskrivning och bilder nedan.

   

  Läs mer
 2. Lilla Babykittet

  Ordinarie pris 940,00 kr

  795,00 kr

  Lilla Babykittet passar dig som redan köpt en del saker, kanske väntar ditt andra barn, men behöver fylla på med nödvändiga produkter som behövs till din bebis och underlättar din vardag. Alla produkter finns även i Stora Babykittet.

  Lilla Babykittet gör att du som förälder kan känna dig lugn och trygg med att ha de allra nödvändigaste produkterna hemma när bebisen kommer. Lilla Babykittet består av produkter av hög kvalitet och till ett bra pris. Innehållet ska ses som en bas och passar alla barn, oavsett var det är för liten personlighet.

  För mer information om vad Lilla Babykittet innehåller, se beskrivning nedan.

  Läs mer
 3. Amningskittet
  735,00 kr

  Att amma eller inte amma, det är ett personligt val. Men oavsett så är det praktiskt att använda amningsinlägg och ha möjlighet att pumpa ut bröstmjölken.

  För mer information om vad Amningskittet innehåller, se beskrivning nedan.

  Läs mer
 4. Handdukskittet
  238,00 kr

  Frottéhanddukar går åt i rasande fart, och man vill ju gärna ta en ren varje gång. Därför är det skönt att ha massor av små handdukar hemma. De fungerar som tvättlapp, dregellapp, spyhandduk eller mot annat kladd.

  Våra handdukar håller för att tvättas ofta och är tillverkade i egyptisk bomull. De innehåller 60 gram 100% bomull och kan tvättas i 90°C.

  Innehåller:

  20 stycken, vita, 30x30cm

  Tillverkaren är BSCI och Oeko-Tex certifierad.

  Läs mer
 5. Deluxe Babykittet

  Ordinarie pris 3 650,00 kr

  2 995,00 kr

  Sizes: Rosa

  Babykittets deluxekit innehåller basprodukter från Stora Babykittet men även ytterligare produkter som kommer väl till användning. Babykittet gör att du som förälder kan känna dig lugn och trygg med att ha de allra nödvändigaste produkterna hemma när bebisen kommer.

  För mer information om vad Deluxe Babykittet innehåller, se beskrivning och bilder nedan

  Läs mer

Rutnät Lista

Fallande ordning
Filter

5 artiklar

LÄSTIPS FRÅN BARNTEMA MAGASIN

Tvättråd för babykläder och barnkläder

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.