Startkit

Här hittar du färdiga babystartkit i olika storlekar för dig och din bebis.  Du väljer efter ditt behov. Våra babystartkit innehåller de allra nödvändigaste produkterna så att ni som föräldrar kan känna er lugna över att ha det mesta ni behöver för livet med en liten bebis.

 

VAD INNEHÅLLER ETT BABYSTARTKIT

De som satt ihop våra babystartkit har stor erfarenhet av vad som behövs. Alla våra babykit består av produkter av hög kvalitet och till ett bra pris. I våra babystartkit hittar du allt från blöjor, strumpor, handdukar till amningsmaskin och febertermometer. Ni kanske inte behöver alla produkterna i vårt stora babykit och då kan ni välja det mindre paketet med färre antal produkter.

 

SPARA TID – GÖR DET ENKELT FÖR DIG

Redan efter förlossningen kan det vara bra att ha med sig en packad väska med det mest nödvändiga. De mest nödvändiga produkterna ni behöver efter förlossningen hittar man oftast inte på ett och samma ställe. För att slippa klicka runt på olika hemsidor eller springa till olika butiker erbjuder vi färdiga babykit där allt är samlat på ett ställe. När man föder för första gången är man aldrig helt förbered på vad som väntar en. Då är det skönt att ha fått lite hjälp av de som vet. Gör livet enklare och beställ det babykit som passar dig bäst.

 

SPARA PENGAR GENOM ATT KÖPA DITT STARTKIT HÄR

Våra kit förenklar inte bara vardagen, de får också plånboken att må lite bättre eftersom du sparar upp till 30 % genom att köpa paketlösningar från oss.

 

Se även vårt sortiment på amningskläder och skötväskor

Rutnät Lista

Fallande ordning
Filter

5 artiklar

Rutnät Lista

Fallande ordning
Filter

5 artiklar

LÄSTIPS FRÅN BARNTEMA MAGASIN

Tvättråd för babykläder och barnkläder

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.