Gravidkuddar

Gravidkuddar - en gravidkudde kan vara lösningen på sömnlösa nätter då magen gör det svårt att hitta en bekväm sovposition! Kudden är designad för att ge stöd åt din nacke, mage och rygg under graviditeten. Fri frakt vid köp över 500 kronor.

 

Gravidkudde

När graviditeten fortskrider så växer magen i rasande tempo. Magens storlek påverkar snabbt sömnen och ger många gravida kvinnor sömnsvårigheter. En gravidkudde kan då hjälpa den gravida kvinnan att hitta en bekväm sovställning.

En gravidkudde kan vara en bra investering även för den som delar säng med en gravid kvinna. Vem kan sova gott när partnern vänder och vrider sig för att hitta en bekväm ställning? Alla blir vi gladare av en god natts sömn.

 

Varför hjälper en gravidkudde

En gravidkudde kan hjälpa till att ta bort smärta och värk i kroppen. Främst är det ryggvärk som gör att många gravida kvinnor sover dåligt och en gravidkudde kan hjälpa till att minska detta problem. Forskning visar även att värk i höften, magen, nacken, ben, knä, skuldror och anklar är vanligt. En lösning för att dessa besvär är en gravidkudde. En gravidkudde hjälper den gravida kvinnan att stabilisera kroppen och jämna ut tryck och belastning på de ställen där kroppen behöver extra stöd.

Titta på gravidkudden du tänker köpa och se på formen hur den kan stötta just dig. Viktigt är att gravidkudden hjälper till att stötta din nacke, rygg och mage.

 

Olika typer av gravidkuddar

Vanligast är att gravidkuddar är formade som ett C eller som ett U. Båda stöttar hela kroppen hos den gravida kvinnan och vilken kudde som passar bäst är högst individuellt. Tanken med en C-formad kudde är att den ena böjen ska vara under nacken och den andra mellan benen upp mot magen. En U-formad kudde ger lika stöd både fram och bak. En U-formad gravidkudde erbjuder stöd för huvud, rygg och ben.  

Barntema säljer gravidkudde / gravidkuddar för ett rimligt pris. Gravidkuddarna finns i flera olika modeller för att just du ska hitta en gravidkudde som passar just dig.

Vi erbjuder även ett sortiment av stödstrumpor i olika utförande.

Rutnät Lista

Fallande ordning
Filter

3 artiklar

Rutnät Lista

Fallande ordning
Filter

3 artiklar

LÄSTIPS FRÅN BARNTEMA MAGASIN

Tvättråd för babykläder och barnkläder

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.