Sommar Amningsklänning & Gravidklänning, blå

499,00 kr

En sommar version av klänningen Simple.

Klänning är en perfekt lösning både för dig som är gravid och för dig som ammar. Klänningen rymmer lätt din gravidmage, medan den smarta amningsfunktionen möjliggör riktigt diskret amning.

Inga blixtlås, knappar eller tryckknappar! Det enda du behöver göra är att dra åt toppens sida!

Gjord i naturlig, mjuk och behaglig väv.

MER INFORMATION

Klänning Simple är en perfekt lösning både för dig som är gravid och för dig som ammar. Den är mycket bekväm, gjord i en mjuk väv. Passar magar i alla storlekar och döljer utmärkt ofullkomligheter som kan uppstå efter förlossningen. Du kommer att förvånas över hur bekväm och smart vår amningsfunktion är!

Gjord i naturlig, mjuk och behaglig väv tillverkad i Polen.

Davina är 173cm lång och har storlek S på sig

94% viskos, 6% elastan.
499,00 kr
  • Finns i lager
  • Leverans 2-5 dagar
  • Fri frakt över 500 kr
  • Varumärke :Se beskrivning
  • Dela :  
Beskrivning

Detaljer

En sommar version av klänningen Simple. Klänning är en perfekt lösning både för dig som är gravid och för dig som ammar. Klänningen rymmer lätt din gravidmage, medan den smarta amningsfunktionen möjliggör riktigt diskret amning. Inga blixtlås, knappar eller tryckknappar! Det enda du behöver göra är att dra åt toppens sida! Gjord i naturlig, mjuk och behaglig väv. MER INFORMATION Klänning Simple är en perfekt lösning både för dig som är gravid och för dig som ammar. Den är mycket bekväm, gjord i en mjuk väv. Passar magar i alla storlekar och döljer utmärkt ofullkomligheter som kan uppstå efter förlossningen. Du kommer att förvånas över hur bekväm och smart vår amningsfunktion är! Gjord i naturlig, mjuk och behaglig väv tillverkad i Polen. Davina är 173cm lång och har storlek S på sig 94% viskos, 6% elastan.
Recensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Du recenserar: Sommar Amningsklänning & Gravidklänning, blå

Liknande produkter

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.