Fleeceoverall lundmyr

Ordinarie pris 799,00 kr

599,00 kr

En superfin overall i fleece från LUNDMYR Of Sweden.

Materialet är svart vindtätt fleece och har en mjukt och fint svart-vit randigt foder i bomullstrikå. Dubbla dragkedjor för att underlätta på och avklädning för dom mindre barnen samt en skön luva. Både ärm- och bensluten kan man vika upp så inga tossor eller vantar behövs vid mild temperatur.

Overallen är perfekt för att ha under bilfärd - inte för varm eller för kall. Även som en underoverall vid kallare årstiden och sen en åkpåse på det blir perfekt. Små barn blir lätt kalla och även lätt varma se då till att man snabbt kan ta av dom kläderna när man kommer utifrån och in. Då är den här overallen perfekt.

Fint älsklingsbrodyr på rumpan och Lundmyrs hjärta broderat på bröstet.

* Obligatoriska fält

Ordinarie pris 799,00 kr

599,00 kr

  • Finns i lager
  • Leverans 2-5 dagar
  • Fri frakt över 500 kr
  • Varumärke :Lundmyr of Sweden
  • Dela :  
Beskrivning

Detaljer

En superfin overall i fleece från LUNDMYR Of Sweden. Materialet är svart vindtätt fleece och har en mjukt och fint svart-vit randigt foder i bomullstrikå. Dubbla dragkedjor för att underlätta på och avklädning för dom mindre barnen samt en skön luva. Både ärm- och bensluten kan man vika upp så inga tossor eller vantar behövs vid mild temperatur. Overallen är perfekt för att ha under bilfärd - inte för varm eller för kall. Även som en underoverall vid kallare årstiden och sen en åkpåse på det blir perfekt. Små barn blir lätt kalla och även lätt varma se då till att man snabbt kan ta av dom kläderna när man kommer utifrån och in. Då är den här overallen perfekt. Fint älsklingsbrodyr på rumpan och Lundmyrs hjärta broderat på bröstet.
Recensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Du recenserar: Fleeceoverall lundmyr

Liknande produkter

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.