Extra fodral till Gravidkudde Eleonora

295,00 kr

Extra fodral till våra gravidkuddar finns i vit- eller grårandig bomullssatin med en trådtäthet på 300 tc skapar en sidenmatt och följsam yta som ger en sval och fräsch känsla mot huden. Bomullssatin används ofta i bäddtextilier på hotell. Mått: ca 96 x 152 cm.


Satinvävd bomull är känd för sin överlägsna styrka, hållbarhet och utsökta komfort. Den komplexa vävningstekniken som ligger till grund för bomullssatinets speciella egenskaper (vävbindning av satin går ut på att trådarna går över fyra trådar, under en, över fyra och så vidare) gör att en tråd exponeras mot tygets yta utan att störas av en mötande tråd, det ger satinets sin följsamma, släta och mjuka yta med ett överlägset lyster. Kvaliteten på bomullsråvaran varierar dock mellan olika odlingsområden, därför har Beckasin en mycket tydlig kvalitetspolicy som garanterar att endast den bästa bomullsråvaran får används i deras produkter.

* Obligatoriska fält

295,00 kr
  • Finns i lager
  • Leverans 2-5 dagar
  • Fri frakt över 500 kr
  • Varumärke :Ladida
  • Dela :  
Beskrivning

Detaljer

Extra fodral till våra gravidkuddar finns i vit- eller grårandig bomullssatin med en trådtäthet på 300 tc skapar en sidenmatt och följsam yta som ger en sval och fräsch känsla mot huden. Bomullssatin används ofta i bäddtextilier på hotell. Satinvävd bomull är känd för sin överlägsna styrka, hållbarhet och utsökta komfort. Den komplexa vävningstekniken som ligger till grund för bomullssatinets speciella egenskaper (vävbindning av satin går ut på att trådarna går över fyra trådar, under en, över fyra och så vidare) gör att en tråd exponeras mot tygets yta utan att störas av en mötande tråd, det ger satinets sin följsamma, släta och mjuka yta med ett överlägset lyster. Kvaliteten på bomullsråvaran varierar dock mellan olika odlingsområden, därför har Beckasin en mycket tydlig kvalitetspolicy som garanterar att endast den bästa bomullsråvaran får används i deras produkter.

Recensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Du recenserar: Extra fodral till Gravidkudde Eleonora

Liknande produkter

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.