CLEARBLUE ÄGGLOSSNINGSTEST DIGITAL 10 ST

199,00 kr

Den nya digitala ägglossningstesten från Clearblue innehåller 10 stickor, så att du får större chans att hitta dina två mest fertila dagar. Studier har visat att 3 extra stickor (jämfört med förpackningar med 7 stickor) ökar chanserna för graviditet med 12%.

Testen fungerar genom att registrera en kraftig ökning av hormonet LH som normalt sker ca 24-36 timmar före en väntad ägglossning.

Du utför testen snabbt och lätt; antingen direkt i urinstrålen, eller i ett uppsamlat urinprov.

Resultatet visas inom 3 minuter och du behöver inte tveka om tolkningen - resultatet visas i form av en symbol:

tom ring: negativt
'glad gubbe': positivt
När du ser ett första positivt resultat, ska du inte fortsätta testa i den cykeln (det är inte heller möjligt att utföra fler test så länge detta resultat visas i displayen. Du har då uppnått syftet med testet.

Genom att ha samlag den dagen (och/eller nästa dag) så ökar du dina chanser för att bli gravid.
ELLER
  • Finns i lager
  • Leverans 2-5 dagar
  • Fri frakt över 500 kr
  • Varumärke :Clearblue
  • Dela :  
Beskrivning

Detaljer

Den nya digitala ägglossningstesten från Clearblue innehåller 10 stickor, så att du får större chans att hitta dina två mest fertila dagar. Studier har visat att 3 extra stickor (jämfört med förpackningar med 7 stickor) ökar chanserna för graviditet med 12%. Testen fungerar genom att registrera en kraftig ökning av hormonet LH som normalt sker ca 24-36 timmar före en väntad ägglossning. Du utför testen snabbt och lätt; antingen direkt i urinstrålen, eller i ett uppsamlat urinprov. Resultatet visas inom 3 minuter och du behöver inte tveka om tolkningen - resultatet visas i form av en symbol: tom ring: negativt 'glad gubbe': positivt När du ser ett första positivt resultat, ska du inte fortsätta testa i den cykeln (det är inte heller möjligt att utföra fler test så länge detta resultat visas i displayen. Du har då uppnått syftet med testet. Genom att ha samlag den dagen (och/eller nästa dag) så ökar du dina chanser för att bli gravid.
Recensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Du recenserar: CLEARBLUE ÄGGLOSSNINGSTEST DIGITAL 10 ST

Liknande produkter

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.