AXKID REKID TETRIS PETROL

4 295,00 kr

NYHET!
Axkid Rekid är utformad för säkert bakåtvänt åkande med god komfort i både små och stora bilar. Rekid är plusgodkänd och användas bakåtvänd för barn mellan 9-25kg med bilens trepunktsbälte samt 9-18kg med Isofix.
Stolen är försedd med ett långt stödben och själv spännande förankringsband som gör monteringen enkel. Montera och vicka på stolen tills den sitter stadigt. Med stolens främre justerbara ben ställs stolens lutning, så att den passar ditt barn. Rekid är försett med ett nackstöd som anpassar sig efter barnets längd, nackstödet är försett med bromsfunktion för ökad komfort för de minsta barnen.
Rekid är godkänd i enlighet med ECE R44 rev 04 samt plus godkänd.
Stolen kan användas bakåtvänd för barn mellan 9-25kg med bilens trepunktsbälte samt 9-18kg med Isofix.
* Montera stolen på alla platser i bilen med trepunktsbälte.
* Automatiskt nackskydd kopplat till internbälte ställer in nackstödet efter barnets längd.
* Unik ”vick” funktion gör att du som förälder kan vicka fast stolen i bilens säte.
* Höga sidoskydd borgar för mycket hög säkerhet vid sidokollision.
* Generöst tilltagen längd på stödbenet för montering i alla typer av fordon.
* Fem lutningslägen.
* Maskintvättbar klädsel i 30 grader.
* Isofixfästen
* Plusgodkänd
ELLER
  • Varumärke :Axkid
  • Dela :  
Beskrivning

Detaljer

NYHET! Axkid Rekid är utformad för säkert bakåtvänt åkande med god komfort i både små och stora bilar. Rekid är plusgodkänd och användas bakåtvänd för barn mellan 9-25kg med bilens trepunktsbälte samt 9-18kg med Isofix. Stolen är försedd med ett långt stödben och själv spännande förankringsband som gör monteringen enkel. Montera och vicka på stolen tills den sitter stadigt. Med stolens främre justerbara ben ställs stolens lutning, så att den passar ditt barn. Rekid är försett med ett nackstöd som anpassar sig efter barnets längd, nackstödet är försett med bromsfunktion för ökad komfort för de minsta barnen. Rekid är godkänd i enlighet med ECE R44 rev 04 samt plus godkänd. Stolen kan användas bakåtvänd för barn mellan 9-25kg med bilens trepunktsbälte samt 9-18kg med Isofix. * Montera stolen på alla platser i bilen med trepunktsbälte. * Automatiskt nackskydd kopplat till internbälte ställer in nackstödet efter barnets längd. * Unik ”vick” funktion gör att du som förälder kan vicka fast stolen i bilens säte. * Höga sidoskydd borgar för mycket hög säkerhet vid sidokollision. * Generöst tilltagen längd på stödbenet för montering i alla typer av fordon. * Fem lutningslägen. * Maskintvättbar klädsel i 30 grader. * Isofixfästen * Plusgodkänd
Recensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Du recenserar: AXKID REKID TETRIS PETROL

Liknande produkter

Populära produkter

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.