AXKID MINIKID RÖD

3 995,00 kr

Axkid Minikid är utformad för säkert bakåtvänt åkande med god komfort i både små och stora bilar. Stolen tar mycket liten plats i bilen. Minikid kan även monteras uppe i sätet för de allra minsta barnen.
Stolen är försedd med ett långt stödben och självspännande förankringsband som gör monteringen enkel. Montera och vicka på stolen tills den sitter stadigt. Med stolens främre justerbara ben ställs stolens lutning in, så att den passar ditt barn.
Minikid är försedd med ett nackstöd som anpassar sig efter barnets längd. Nackstödet har en bromsfunktion för ökad komfort för de minsta barnen.
Minikid är godkänd i enlighet med ECE R44 rev 04 samt plusgodkänd. Stolen kan användas bakåtvänd för barn mellan 9-25kg med bilens trepunktsbälte.
Montera stolen på alla platser i bilen med trepunktsbälte.
Automatiskt nackskydd kopplat till internbälte ställer in nackstödet efter barnets längd.
Unik ”vick” funktion gör att du som förälder kan vicka fast stolen i bilens säte.
Höga sidoskydd borgar för mycket hög säkerhet vid sidokollision.
Generöst tilltagen längd på stödbenet för montering i alla typer av fordon.
Fem lutningslägen.
Maskintvättbar klädsel i 30 grader.
B:44cm
H: 61cm
D: 56cm
Vikt: 9,2kg
ELLER
  • Varumärke :Axkid
  • Dela :  
Beskrivning

Detaljer

Axkid Minikid är utformad för säkert bakåtvänt åkande med god komfort i både små och stora bilar. Stolen tar mycket liten plats i bilen. Minikid kan även monteras uppe i sätet för de allra minsta barnen. Stolen är försedd med ett långt stödben och självspännande förankringsband som gör monteringen enkel. Montera och vicka på stolen tills den sitter stadigt. Med stolens främre justerbara ben ställs stolens lutning in, så att den passar ditt barn. Minikid är försedd med ett nackstöd som anpassar sig efter barnets längd. Nackstödet har en bromsfunktion för ökad komfort för de minsta barnen. Minikid är godkänd i enlighet med ECE R44 rev 04 samt plusgodkänd. Stolen kan användas bakåtvänd för barn mellan 9-25kg med bilens trepunktsbälte. Montera stolen på alla platser i bilen med trepunktsbälte. Automatiskt nackskydd kopplat till internbälte ställer in nackstödet efter barnets längd. Unik ”vick” funktion gör att du som förälder kan vicka fast stolen i bilens säte. Höga sidoskydd borgar för mycket hög säkerhet vid sidokollision. Generöst tilltagen längd på stödbenet för montering i alla typer av fordon. Fem lutningslägen. Maskintvättbar klädsel i 30 grader. B:44cm H: 61cm D: 56cm Vikt: 9,2kg
Recensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Du recenserar: AXKID MINIKID RÖD

Liknande produkter

Populära produkter

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.