Barnvagnar

Barnvagnar till barn i alla åldrar och för alla smaker. Du köper din barnvagn fraktfritt online. Barnvagnen som du väljer att köpa ska passa dina behov och vilken barnvagn som är bäst för just dig beror på saker såsom; hur du bor, din budget, dina intressen, din livsstil, din smak, och mycket annat. En barnvagn är för många nyblivna föräldrar en accessor som kompletterar förälderns egen stil. På denna sida hittar du duovagnar, kombivagnar, barnvagnspaket, tvillingvagnar, sulkyvagnar, paraplyvagnar, sittvagnar, liggvagnar och syskonvagnar. Vill du ha billig barnvagn men med hög kvalité så har vi självklart även det.

 

Köpa barnvagn - att tänka på vid barnvagnsköp

När du ska köpa barnvagn så bör du tänka igenom hur du ska använda barnvagnen. Bor du i lägenhet, har du grus på uppfarten, är hissen liten, planerar du på att motionera med barnvagnen? Denna typ av frågor är viktiga för vilken barnvagn du bör köpa.

Alla barnvagnar bör ha säkerhetsspärrar för sitt- och liggdel, samt för hjul och handtag om dessa går att justera eller ta av. Liggläget innan barnet kan sitta själv bör vara helt plant eftersom ryggen inte är stark nog för att bära barnets vikt. Andra saker att tänka på när du ska köpa barnvagn är att det finns tillbehör till vagnen, såsom regnskydd, myggnät, förvaring och annat. Det ska vara enkelt att använda barnvagnen. 

Om du planerar att promenera mycket med barnvagnen som du köper så är det även viktigt att barnvagnen har reflexer så att du syns ordentligt. Barnvagnen ska även ha någon form av bältesanordning så att barnet kan spännas fast när det börjar resa sig.

"Barnvagnarna där sitsen lutar lätt bakåt kallas ergonomiska men är det inte. Om barnen får sitta plant får de mycket nackträning på köpet”, säger barnfysioterapeuten Ulrika Myhr.

 

På Barntema kan du köpa barnvagnar online. Vi säljer barnvagnar från flera olika butiker, men om något skulle gå fel är det Barntema som hjälper dig så att du är nöjd även efter köpet. Varmt välkommen till Barntema.

Här hittar du fler tips inför barnvagnsköpet!

Rutnät Lista

Fallande ordning
Filter

1-24 of 102

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rutnät Lista

Fallande ordning
Filter

1-24 of 102

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

LÄSTIPS FRÅN BARNTEMA MAGASIN

12 TIPS NÄR DU SKA KÖPA BARNVAGN

Tips när du ska köpa bilbarnstol

Åkpåsar – välj rätt åkpåse för rätt säsong

Råd om barnstol

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.