Namntavlor

Namntavla / namnposter trycks efter beställning och blir därför en väldigt unik och personlig present. Nedan hittar du mer än 100 olika modeller av namntavlor. På respektive namntavla anger du själv vilken information du vill ha på postern. De flesta namntavlor kommer utan ram. Det går dock bra att köpa till en ram i passande storlek.

 

Namntavla / namnposter

För att beställa våra namntavlor behöver du fylla i ett antal uppgifter som är unika per poster. Det är detta som gör postern personlig.  Glöm inte att fylla i alla uppgifter om barnets fördelsedatum. Årtal, månad och dag samt klockslag ska oftast fylla i. Namnet du fyller i är självklart det namn du vill ha på namntavlan.

Namntavlan är en mycket uppskattad doppresent och kallas därför ibland för doptavla. Titta framför allt efter de tavlor som har barnets födelsedatum och klockslag för födelse. Dessa tavlor är våra mest populära presenter. 

Frakt vid beställning av en namnposter är 39 kronor. Beställer du totalt sätt produkter för mer än 500 kronor så blir din order fraktfri.

Varmt välkommen att köpa din namntavla / namnposter hos oss. Vi har personliga namntavlor för alla!

 

Vad gör en namntavla unik?

När du beställer en poster / tavla med barnets namn så är det flera saker som gör namnpostern unik. Tavlan trycks med valfritt namn. På de flesta posters eller tavlor kan du även fylla i uppgifter om barnets födelsedatum, klockslag samt andra uppgifter som framgår på produktsidan. En tavla med namn trycks unikt för dig, dvs den finns inte på lager utan den produceras för just dig. Levereranstiden är 3-5 dagar när du beställer en unik och personlig namntavla / poster med namn.

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.