Babysitter

Vi på Barntema erbjuder ett brett sortiment av babysitters. De flesta modellerna har någon form av ställbart läge samt en vibrationsfunktion. Modellerna av babysitter kan vara mer eller mindre avancerade. Det gemensamma är att de alla håller en väldigt hög kvalitet. Babysitters som du köper genom Barntema har du hos dig inom 3-5 dagar.

 

BABYSITTER OCH SÄKERHET

För Dig och Ditt barns trygghet bör du köpa en babysitter som är CE-märkt och godkänd enligt normerna EN71/ EN12790, vilket är en garanti på att babysittern är säker att använda och inte innehåller några skadliga kemikalier så som Ftalater (i mjuk plast) och bisfenoler (hårdplastkemikalie). Babysittern du köper bör vara stabil och ordentligt bakåtlutad så att barnet kan vila ryggen och tippar i sidled eller framåt. 

 

GODA RÅD OM BABYSITTER

Barnet bör inte sitta för långa stunder i babysittern, då det inte är bra för ryggen. Du ska även sluta använda babysittern när produktens maxvikt är nådd. Detta är vanligtvis runt 20 kilo. När ditt barn använder en babysitter så ska du Aldrig ställa den på ett bord eller någon annan hög yta. Risken finns att barnet ramlar ur babysittern och kan då skada sig. En babysitter bör stå på golvet, på en hård yta. Babysittern bör inte användas på mjuka och instabila underlag såsom sängar eller soffor då den då kan välta. 

 

SORTIMENT & VARUMÄRKE

Vi säljer babysitters från flera olika leverantörer. Här är ett urval: 

 

Ladida babysitter: Ladida tillverkar prisvärda och billiga babysitter som uppfyller de krav som ställs för att en babysitter ska vara säker att använda. Ladidas babysitters innehåller heller inte några farliga kemikalier.

 

Läs mer om vårt sortiment av bärselar och bärsjalar som kan vara ett bra hjälpmedel när man vill få fria händer.

 

LÄSTIPS FRÅN BARNTEMA MAGASIN

Varför skrattar och ler bebisar?

Aktivitetstips i Sverige 

Varför ska du välja ekologiska kläder?

Hur får man bort fläckar från kläder?

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.