Babygym

Babygym stimulerar ett barns olika sinnen redan från tidig ålder. Vi erbjuder olika varianter av babygym och även de i kombination med en babysitter. De babygym du köper på Barntema levereras till dig inom bara några dagar. Du har dem inom 3-5 dagar.

 

BABYGYM STIMULERAR

Babygym är utvecklande för ditt barn då det stimulerar både koordination och rörelseförmåga. Detta sker genom barnets interaktion med babygymmets leksaker och olika aktiviteter. Ett babygym kan även roa ditt barn medan du med uppsikt ägnar dig åt att laga mat, diska eller utföra andra sysslor som också måste göras i hemmet.

 

GODA RÅD OM BABYGYM

Ett gott råd är att inte låta barnet ligga allt för långa stunder på rygg i babygymmet. Barnet behöver även ligga på mage. Många blir rädda av de råd som ges på nätet samt ibland på BVC angående att barn inte ska sova på mage. Det är dock skillnad på att sova och att vara aktivt vaken på mage. Genom att alternera mellan rygg- och magläge tränas muskler i rygg, nacke och armar, vilket stimulerar barnets utveckling.

 
SORTIMENT OCH VARUMÄRKE

Vi säljer både billiga och dyra babygym från flera olika leverantörer. Här är några av de leverantörer som säljer babygym:

Ladida babygym: Ladida tillverkar prisvärda babygym till billiga priser. De håller hög kvalitet och säkerhet.

 

Se även vårt sortiment av Babysitters och Babyleksaker

LÄSTIPS FRÅN BARNTEMA MAGASIN

Varför skrattar och ler bebisar?

Aktivitetstips i Sverige 

Varför ska du välja ekologiska kläder?

Hur får man bort fläckar från kläder?

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.