Barnarmband - silverarmband - babyskallra

795,00 kr

Barn och babyarmband med skallra. Perfekt doppresent!

Barnarmband i äkta silver med en liten babyskallra. Detta barnarmband är helt unikt i sitt slag och designen är gjord med inspiration från de populära barnkammarböckerna.
Perfekta i dopgåva eller köp som ett första smycke till er nyfödda baby. Vackert silverarmband med en liten kula i ena änden som avger ljudet av en babyskallra.
När ett barn föds så startar en ny livsberättelse. Det var en gång... är ett unikt smycke där sagan får nytt uttryck. Livet är en saga där man skriver sin egen berättelse. Omkrets 13-15 cm, justerbart, stelt armband med en skallra i ena änden. Använd som armband eller Babyskallra. Barnarmbandet är i äkta nickelfritt silver.
"Det var en gång..." är graverat på armbandets ovansida.
Kalas specialframtagna smyckesask ingår.
ELLER
  • Finns i lager
  • Leverans 2-5 dagar
  • Fri frakt över 500 kr
  • Varumärke :Barnkammaren
  • Dela :  
Beskrivning

Detaljer

Barnarmband i äkta silver med en liten babyskallra. Detta barnarmband är helt unikt i sitt slag och designen är gjord med inspiration från de populära barnkammarböckerna. Perfekta i dopgåva eller köp som ett första smycke till er nyfödda baby. Vackert silverarmband med en liten kula i ena änden som avger ljudet av en babyskallra. När ett barn föds så startar en ny livsberättelse. Det var en gång... är ett unikt smycke där sagan får nytt uttryck. Livet är en saga där man skriver sin egen berättelse. Omkrets 13-15 cm, justerbart, stelt armband med en skallra i ena änden. Använd som armband eller Babyskallra. Barnarmbandet är i äkta nickelfritt silver. "Det var en gång..." är graverat på armbandets ovansida. Kalas specialframtagna smyckesask ingår.
Recensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Du recenserar: Barnarmband - silverarmband - babyskallra

Liknande produkter

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.