Babyplan folsyra - 3 x 30 tabletter

49,00 kr

Babyplan folsyra kommer praktiska och hygieniska blisterförpackningar. Här får du 3 förpackningar med 30 tabletter i varje. Livsmedelsverket rekommenderar ett tillskott av folsyra för alla kvinnor som planerar för graviditet, och fram till och med 12:e graviditetsveckan, då det har visat sig minska risken för neuralrörsdefekter hos barnet.

Rek. daglig dos är 1 tablett. Varje tablett innehåller 400 mcg folsyra, vilket också är den dagliga dos som Livsmedelsverket rekommenderar. Babyplan folsyra innehåller inte gelatin.
ELLER
  • Finns i lager
  • Leverans 2-5 dagar
  • Fri frakt över 500 kr
  • Dela :  
Beskrivning

Detaljer

Babyplan folsyra kommer praktiska och hygieniska blisterförpackningar. Här får du 3 förpackningar med 30 tabletter i varje. Livsmedelsverket rekommenderar ett tillskott av folsyra för alla kvinnor som planerar för graviditet, och fram till och med 12:e graviditetsveckan, då det har visat sig minska risken för neuralrörsdefekter hos barnet. Rek. daglig dos är 1 tablett. Varje tablett innehåller 400 mcg folsyra, vilket också är den dagliga dos som Livsmedelsverket rekommenderar. Babyplan folsyra innehåller inte gelatin.
Recensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Du recenserar: Babyplan folsyra - 3 x 30 tabletter

Liknande produkter

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.