Babynest-Råsa Pingvin

699,00 kr

Babynestet är handgjort, mjukt och det finns inga hårda delar. Babynestet är tillverkat av 100% bomullstyg och stoppningen är fylld med allergitestad fleece (100% polyester). Babynestet är dubbelsidigt och vändbart. De är mjuka och lätta att tvätta.

Babynestet ger barnet en känsla av trygghet och är väldigt bekvämt för barnet att både sova och leka i. De är som en liten madrass med upphöjda kanter som inte bara begränsar golvytan men också skapar en lugn atmosfär och dämpar höga ljud och har en direkt positiv inverkan på välbefinnandet hos barnet. Låt ditt barn sova och må bra - använd det handgjorda babynestet!
ELLER
  • Finns i lager
  • Leverans 2-5 dagar
  • Fri frakt över 500 kr
  • Dela :  
Beskrivning

Detaljer

Babynestet är handgjort, mjukt och det finns inga hårda delar. Babynestet är tillverkat av 100% bomullstyg och stoppningen är fylld med allergitestad fleece (100% polyester). Babynestet är dubbelsidigt och vändbart. De är mjuka och lätta att tvätta. Babynestet ger barnet en känsla av trygghet och är väldigt bekvämt för barnet att både sova och leka i. De är som en liten madrass med upphöjda kanter som inte bara begränsar golvytan men också skapar en lugn atmosfär och dämpar höga ljud och har en direkt positiv inverkan på välbefinnandet hos barnet. Låt ditt barn sova och må bra - använd det handgjorda babynestet!
Recensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Du recenserar: Babynest-Råsa Pingvin

Liknande produkter

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.