Babyfilt med namn och födelsedatum - Hjärtan

Ordinarie pris 698,00 kr

598,00 kr

Om du har vänner som väntar barn så kanske du funderar på vilken present som du bör ge dem. Oavsett vilka traditioner man har så är det alltid fint med en personlig present. Mjuk och gosig filt till baby är den bästa present som finns. Den kommer att uppskattas både av barnet och av föräldrarna. Speciell om det är en filt där barnets namn finns med och det gör att den känns mycket mer personlig och unik.

  • Finns i lager
  • Leverans 2-5 dagar
  • Fri frakt över 500 kr
  • Dela :  
Beskrivning

Detaljer

Om du har vänner som väntar barn så kanske du funderar på vilken present som du bör ge dem. Oavsett vilka traditioner man har så är det alltid fint med en personlig present.

Mjuk och gosig filt till baby är den bästa present som finns. Den kommer att uppskattas både av barnet och av föräldrarna. Speciell om det är en filt där barnets namn finns med och det gör att den känns mycket mer personlig och unik. Materialet är 100 % ÖKO-TEX certifierad bomull. Kvalitén på bomullen är finast möjliga och är härligt len och gosig mot barnet hud. En vacker filt med barnets namn är alltid uppskattat och personligt present. Det ska alltid kännas tryggt och säkert att handla hos oss därför vi lämnar 2 års garanti på filtar. Barnets namn, födelsedag, vikt och längd stickas in i denna söta babyfilt. Babyfilten är stickad i finaste, mjuka 100 % ekologiska bomull. Kan tvättas om och om igen i 60 grader.

TILLVERKNINGSPROCESSEN Babyfilten stickas individuellt till barnet i ekologisk bomull på toppmoderna stickmaskiner. När filten är färdigstickad tvättas den och behandlas ekologiskt, så att den redan från början är mjuk och skön. Efter tvätt torkas babyfilten och kommer sedan till syateljén där kantbanden sys på. Till sist torkas babyfilten helt torr och packas i plastpåse. Storlek: 70x95cm (+/- 2 cm) Material: 100% ekologisk bomull. Varan tillverkas efter din beställning. Leverans ca 10-14 dagar. Beställ din Babyfilt enkelt och tryggt här!

Recensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Du recenserar: Babyfilt med namn och födelsedatum - Hjärtan

Liknande produkter

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.