Babyfilt med namn - geo hjärta

Ordinarie pris 698,00 kr

598,00 kr

Det är förstås en smaksak vilket man gillar bäst. Broderade uppgifter har sin speciella charm men man måste tänka på att detaljer inte kan återges lika tydligt som när man väver in namn och födelseuppgifter.

Ordinarie pris 698,00 kr

598,00 kr

  • Beställningsvara
  • Leverans 2-5 dagar
  • Fri frakt över 500 kr
  • Dela :  
Beskrivning

Detaljer

Barnets namn, födelsedag, vikt och längd stickas in i denna söta babyfilt.

Babyfilten är stickad i finaste, mjuka 100 % ekologiska bomull. En perfekt doppresent och en minnessak. Den som letar efter en smart och unik present till en blivande småbarnsförälder bör helt klart satsa på en personlig dubbelsidig filt med namn. Babyfiltar kan man aldrig få nog av. De behövs överallt, i sängen, i köket på golvet, i bilen, i barnvagnen, i soffan…

Geo Hjärta är en finare och mer exklusiv filt. Varje sida är vacker att se på och materialet är skönt och lent mot huden ( en sida med namn och hjärtan, andra sidan är enfärgad - ljusgrå). Filten är enkel att hålla ren och har mått som gör att den är enkel att ta med sig eller använda i hemmet på olika platser. Det här blir garanterat en favorit både för barn och för förälder!

Materialet är 100 % ÖKO-TEX certifierad bomull. Kvalitén på bomullen är finast möjliga och är härligt len och gosig mot barnet hud. Varan tillverkas efter din beställning. Detta innebär att öppet köp och ångerrätt inte gäller. 2 års garanti.

Storlek Längd: 95 cm | Bredd: 70 cm

En vacker filt med barnets namn är alltid uppskattat och personligt present. Det ska alltid kännas tryggt och säkert att handla hos oss därför vi lämnar 2 års garanti på filtar.

TILLVERKNINGSPROCESSEN Babyfilten stickas individuellt till barnet i ekologisk bomull på toppmoderna stickmaskiner. När filten är färdigstickad tvättas den och behandlas ekologiskt, så att den redan från början är mjuk och skön. Efter tvätt torkas babyfilten och kommer sedan till syateljén där kantbanden sys på. Till sist torkas babyfilten helt torr och packas i plastpåse. Varan tillverkas efter din beställning. Leverans ca 10-14 dagar. Beställ din Babyfilt enkelt och tryggt här!

Recensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Du recenserar: Babyfilt med namn - geo hjärta

Liknande produkter

Få vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om kampanjer, tävlingar, rabatter och mycket mer på temat barn.